Magamról

Sokan nem így gondolják, de a fotózás egy szakma. Számos szakterülete, különböző műfaja van. és ezek mindegyike más-más képességeket, ismereteket, és más-más felszerelést igényel. Fotózni ma már egy mobillal is lehet, de ha minőségről és szakmáról beszélünk, akkor jobbára komoly munkaeszközök és célszerszámok kerülnek elő, meg persze specializált, hozzáértő szakemberek.

Volt idő, mikor a fotózásnak komoly rangja volt, ünnepnapnak számított egy-egy műteremben töltött délután. Igazi szakemberek valódi műalkotásokká varázsolták a mindennapi emberekről készült fényképeket. Ki ne akarna a szokásos családi felvételek mellett megőrizni a múltnak egy-egy kitűnő minőségű, valóban egyedi, a hagyományos értékeket magán viselő felvételt?

Sokan gondolják, hogyha van egy profi gépük, akkor automatikusan profi fotóssá válnak. Bár a technika fejlettsége szinte elképzelhetetlen lehetőséget nyújt a hétköznapi felhasználónak is, a szaktudás, a tapasztalat, a rutin elengedhetetlen az igazán minőségi munkához, az igazán minőségi eredményhez.
Szerencsére még akadnak remekül felszerelt műtermekben dolgozó professzionális mesteremberek. Hiszem, hogy ma is él az igény az egyedire, a sajátosra, a mértékadóra..

Legfontosabb törekvésem, hogy Ön mindenből a legjobb minőséget kapja. Ezért csak kiváló minőségű alapanyagra dolgozom, kiváló minőségű eszközökkel.
Számomra a gyorsaság és a minőség egyaránt fontos. Ön csúcsminőségű digitális fényképezőgéppel készített képet kap kézhez, videofelvételeinket is a legkorszerűbb, professzionális digitális kamerával készítjük!

Az idő mindenkinek pénz, ezért nálunk mindent megtalál egy helyen! Foglalkozunk fényképekkel, keretezéssel, felületnemesítéssel, galériarendszerekkel, kiadványok elkészítésével: elképzeléstől-nyomdáig, és ezért rendelkezem mobil műteremmel is.


Megrendelés

Már elkészült képek megtekintése és RENDELÉS itt! Megrendelés

Kedves Megrendelőim!

Az Önök saját fotóikból való képrendelések, nyomtatások, elküldésének megkönnyítéséhez használja a WETRANSFER alkalmazást. Az előhívni, nyomtatni kívánt képeiket gyűjtsék egy mappába és az alkalmazás segítségével egyben elküldhetik. Az értesítés után mindenkit keresni fogok. A képek átvétele után a digitális fájlok automatikusan törlődnek, nem örződnek meg!

Csak egy gondolat…

Bármikor, mielőtt egy jogdíjas fotót letöltesz, hogy ingyen felhasználd saját kedved szerint, gondolj arra egy pillanatig, mennyi tudás, tapasztalat, munka van abban a képben. És hogy minden letöltött kép vagy album a készítője számára egy-egy darab kenyér.